El-cykel 8FUN BAFANG NYE FARVERIGE OLED SW102 skærm

Status: På lager

SKU: w925

kr335.85 kr312.34

Denne Farve OLED SW102 Skærm kan passe Bafang 8fun Midten af Kørsel BBS01/02/03 pakkeliste: 1. Bafang SW102 OLED-skærm

Om Os:

Vi tror, at cykling er for alle, ikke kun pasform og unge.Om ridning en mountain bike gennem en skov spor,klatre i bjergene på en cross cykel, skrigende ned ad bakkerne, på en cykel eller trække børnene rundt på et tag sammen, få ting, slå sjov og opstemthed af cykling.Det er værd at nævne, at med bidrag af el,er der nu ingen grund til at gå glip af.Det er, hvad vi er dedikerede, og hvorfor vi startede vores online shop, hvor der er fokus på el-cykel-serien ,såsom el-cykel konvertering kits, bjergene og byen el-cykler, fedt dæk, el-cykler og relative dele til elektriske cykler.Alle produkter, vi producerer, afspejler vores interesse og professionalisme.Uanset om du er på udkig efter e-cykler for communiting,touring eller tilfældige,vi kan hjælpe dig med de bedste valg!

Nyttige Tips: • Garanti for Et år garanti.Inden for 15 dage(base på levering af data):Vi vil dække tur / retur forsendelse (porto. 15 dage til et år:Vi vil dække returportoen. • Pakning&Shipping 5 Lag Dobbelt Væg Karton,og DHL,FEDEX,TNT,EMS shipping valg. • Retur-Politik, vil vi refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af elementer, og det er kun på grund af selve produktet som fejl,skader,noget, der er sælgers skyld,ikke købers personlige præferencer eller manglende brug.

Type SkærmSkærm Type OLED-SkærmSpænding 36V/48VWatt 250W 350W 500W 750W 1000WMærke OLOEYModel SW102

Tags: smartwatch, bafang lcd -, bafang kontrol, bafang bremse sensor, 400 watt elektrisk motor, surecom sw 102, ebike led, bafang gear sensor, bafang bbs01 midten af drev, motor kit, hakko oled.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse