20-100pcs/masse Højttaler For Motorola FOR Moto G7 Play / G7 power Højttaler Dørklokken Ringer Reparation Del

Status: På lager

SKU: w877

kr82.07 kr76.33

For Motorola

Højttaler For Motorola FOR Moto G7 Spille Højttaler Dørklokken Ringer Reparere en Del Modeller oplysninger fra nettet, så skal du købe i henhold til billedet

20-100pcs/masse

Bestil det med, du har brug for kvantitet,og vi vil sende dig det samme med din ordre.Hvis du har brug for mere,plz for det på tilsvarende mængde,eller plz kontakte os.

Den gode kvalitet

Alle produkter som vi sender, vil du blive testet,så de har den bedste kvalitet,du kan bruge det godt.Hvis du ikke kan bruge det godt,plz må ikke bekymre dig, og plz kontakt med os,vil vi sende dig igen eller returnere pengene til dig.Men det sker sjældent, for produktet er dårligt.

Forsendelse

Flere former for skibsfart,plz ordet det med, du kan lide.Det tager normalt 20 til 60 dage til dit land.Hvis du har brug for vores produkter,plz for det nu,vil vi sende det i 1 til 3 dage,tak.Og hvis du har brug for det i en fart,vil vi sende det i din ordre dag.håber du reccive det snart.

Flere reservedele

Vi har flere produkter,måske du har brug for det,plz tjekke det.Når du ikke kan finde de modeller, som du skal bruge,kan du tjekke det i vores butik eller kontakte os.

Om os

Vores butik har været åben siden Juni 7, 2016 i www.thailandbolig.dk.Vores fabrik har været åben siden Maj 12, 2010 i Kina.Vi har flere modeller, reservedele til mobiltelefoner og computere,hvis du har brug for mere reparere dele,venligst kontakt os,vil vi give dig den bedste pris, pris.

Kontakt os

Hvis du ikke kan finde de modeller du har brug for,plz cantact med os.Hvis du har brug for flere pc ' er,venligst kontakt med os.Hvis du har spørgsmål,venligst kontakt med os.

Håber, vi har forretninger sammen!

Bruger højttalerMærke VakdoFunktion For Motorola reparation udskiftning af deleOprindelse KN(Oprindelse)Kompatible Mærker motorolaDesign BARCertificering INGENModel-Nummer For Motorola Moto G7 SPILPakning forsegling taskeQC inspektion inden afsendelseType højttaler

Tags: dør knop vagt, buzzer motorola moto, 3v buzzer, buzzer motorola, 40 mm højttaler, radio motorola gm338, alcatel one touch, vertu, g29 logitech, moto musik.

Tamikaniles630 2020-08-28

perfeito, ótima qualidade!

E Haynes4932 2020-09-30

All right

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse