Adaptador hub HDMI micro USB convertidor kabel 4K-60Hz ULTRA HD adaptador hdmi en mikro-usb-para proyector overvåge PC móvil

Status: På lager

SKU: w841

kr44.70

ADAPTER HDMI / USB TYPE-C / 4K-60HZ

-Med denne enkle og kompakte adapter HUB, kan du tilslutte et kabel, eller et HDMI-enhed til en enhed med micro USB, hvad enten det er en smartphone, tablet, pc eller andet tilbehør.Det er designet, så du kan se billeder på en skærm, projektor eller tv, nyder understøtter en opløsning på op til ULTRA HD 4K-60Hz .Takket være dette, vil du være i stand til at overføre billedet signal og lyd med den højeste kvalitet.

-Signalet 60Hz 4K tilbyder en unik stabilitet, hvilket giver anledning til et billede, uden forsinkelser , så vil du nyde billedet med maksimalt flow og skarphed.Det er perfekt til at forbruge indhold, såsom at arbejde eller lave præsentationer i det offentlige.

-Den er lille, let og i høj grad letter den forbindelse , i modsætning til andre produkter, der er mere besværlige, der kræver, at du har en facilitet, der er langt mere kompleks.Har en non-slip-design, og er Plug & Play , så det ikke kræver nogen form for software for at arbejde.

- Bred tilslutning .Det tilbyder en fremragende kompatibilitet med de fleste enheder på markedet.

Alle vores forsendelser er lavet fra Madrid (Spanien), samme dag (hverdag), hvor du foretog købet, forudsat at den udføres før 13:00.Derfor, før du køber, det er vigtigt at kontrollere, at levering adresse, der er den rigtige, som efter vi har behandlet din pakke, vil det være umuligt at gøre nogen form for ændring.

De leveringstider er en tilnærmelse.Disse tider ikke tager hensyn til forskellige faktorer, der kan påvirke leveringstiden er estimeret i begyndelsen.

-Hvis du har nogen problemer med levering eller vare, bedes du kontakte os direkte som vi vil ALTID give dig en løsning.Vores mål er at tilfredsstille alle vores kunder, og en negativ feedback vil ikke løse dit problem.

Vores forpligtelse er til glæde for alle vores kunder, og vores garanti, de tusinder af gange, at vi allerede har opnået.Tøv ikke med at kontakte os med eventuelle type af hændelse.

Hvis du har brug for at kontakte os, så gør det via det interne beskedsystem .Hvis du foretrækker det, kan du også ringe til os på: 91 231 82 27 , i timer, L-V:9: 00-14:00.Vi vil forsøge at give dig den bedste løsning for dig at blive en del af vores lange liste af tilfredse kunder.

Pakke JaEkstern Strømkilde NoKøn Mand-KvindeOprindelse ES(Oprindelse)Stik B USBStik En HDMI

Tags: eksterne skærm 4k, mini-pc vindue 10, hdmi repeater extender, projektor, hdmi switch, hdmi splitter, overvåge pc, skærm, dp-kabel hdmi, thunderbolt 3.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse