2020 Ralvphaful Mænd Vinteren Termisk Fleece langærmet toppe trøje ropa ciclismo cykel tøj MTB cykel tøj

Status: På lager

SKU: w713

kr218.61 kr111.50

Information

1.Anvendelse : Cykling, MTB Racing, Alpin, Motorcykel, Motocross Og Udendørs Sport

Bemærk

2.Funktion: Varm/Vindtæt/UV-beskyttelse

3.Vi kan blande størrelsen af dig selv, men har brug for efterlad en kommentar

Hvis du ikke har brug for et LOGO, kan du efterlade en besked.

FORSENDELSE

1. Shipping Time: 15 - 25 hverdage Gratis Fragt Ved Mail Post7 - 15 Dage Ved Hurtig Forsendelse (Herunder DHL,EMS....)

2. Vi Håber, At Ankomsten Af Din Vare Til Tiden, Men Da Det Er En International Levering, Fragt Tid Er Meget Afhængig Af Kurer Virksomheder Og Lokale Told (Hvis Relevant) Og Helt Ude Af Vores Kontrol, Når Udstationering.Skulle Der Være Eventuelle Spørgsmål, Der Opstår Fra Denne Forsendelse, Er Du Velkommen Til At Kontakte Os.Mens Vi Bestræber Os På At Yde Gensidig Og Positiv Transaktioner

3. Shipping Omfatter Porto, Håndtering.

4. Tracking Nummer Vil Kun Blive Tale Om Registrering Forsendelse

5. Normalt Vi Vil Skibet Inden 3 arbejdsdage, Når modtager ordren.

6. Online tracking system normalt opdateringer med i 1-3 hverdage (dog ikke lørdag Og Helligdage) Efter Modtagelse af Betaling.Sjældne Genstande Og Store Ordrer Kan Tage Lidt Længere tid.

Bedes du kontakte os ASAP, hvis du ikke er tilfreds med den ordre,vil Vi tilbyde den bedste service, indtil du er tilfreds!

·Hvis du er tilfreds med de varer, bedes du tage et minut til at efterlade os en positiv feedback med 5 stjerner som opmuntring.

Vender tilbage garanti

Hvis du ikke er tilfreds med den vare,vi accepterer returnere varen for at få pengene tilbage.

· Hvis du vil ændre størrelsen og farven,accepterer vi vende tilbage til forandring.

Hvis elementet har problem med kvaliteten,vi accepterer returnerer til refusion eller delvis refusion.

Du bedes kontakte os, før du åbner sagen, og sende den tilbage Element.

Vende Tilbage Noter:

1.Hvis du har brug for nogle af de varer, der returneres, skal du sørge for at holde returnere varer og tilbehør intakt.

2.Du er nødt til at tage alle de nødvendige logistik omkostninger afkast.Købere er ansvarlig for tilbagevenden shipping med den rette emballage.

3.Vi vil erklære, at den parcel, som en gave til en lav værdi for at undgå problemer med tolden.Før du returnerer varer, bedes du sørge for at du får vores (sælgers) returadresse.Brug venligst almindelige postvæsen til at sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

4.Hvis du har brug for hurtigere overførsel, skal du vælge forsendelse måde, du ønsker, og betale ekstra gebyr.Eller kontakt os på forhånd.

5.Det billede, som et resultat af fotografering tilstand muligvis har kromatisk aberration, hvis du ikke er sikker på, om farver,bedes du kontakte os, før du afgiver ordren.

6.Hvis varer, der er beskadiget i transit, så læs al dokumentation og emballage og kontakte os inden for 7 dage fra modtagelsen for afkast instruktioner.

Oprindelse KN(Oprindelse)Materiale MicrofiberÆrme Længde(cm) FuldFunktion LommerItem trøje/ropa ciclismo hombre/cykling tøjKøn MÆNDStof Type Fleecesport ty type cykling/mountainbike/mtb/bicicleta/cykler/cykel/ciclismoSæson VinterElement Type TrøjerModel-Nummer Cykling tøj vinter topAnvendelse MÆNDPasser til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelseLynlås Længde Fuld LynlåsSport Type CyklingPunkt 1 Cykling tøj vinter top

Tags: klud cyklus, cykel klud, cyklus uniform, cycl, cyklus jersey mænd, bike jersey, jersey rapha, cykel klud, cyklus mænd, cycl jersey.

Victorlopez1935 2021-02-10

Great Jersey

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse