Pqbd Lyssværd Skygge ramte lys, lyd effekt Metal laser sværd børn lysende og lyd toy

Status: På lager

SKU: w704

kr494.00 kr330.96

Om Service

Pre-sale service: 24 timers online kundeservice, er du velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, og vi vil kontakte dig så snart vi kan se de oplysninger, After-sales service: Hvis der er nogen problemer med produktet, som ikke er i stand til at oplade eller lyssværd ikke fungerer, skal du straks kontakte os og vi vil løse dine problemer.

OM LEVERING:

1. Når du betaler, skal du angive din særlige krav (farve, emballage, deklareret værdi, osv.).Hvis der ikke er nyheder, vil vi sende det i henhold til vores instruktioner! 2. Velkommen til at placere en ordre direkte!Bare indtaste den korrekte fulde navn, fast telefonnummer, postnummer og adresse! 3. Vi vil nøje kontrollere oplysningerne om din ordre og levere varer til dig i henhold til de for information; 4. Før emballage produktet, vi vil omhyggeligt kontrollere produktets kvalitet og find det produkt, dele; 5. Fællesskabets politikker i de forskellige lande er forskellig.Nogle lande ikke er tilladt at erklære i henhold til lav og behovet for at give bevis for betaling.Vi vil anvende for $20 toldangivelse for dig i andre lande.Når produktet kommer i dit land/region, de supplerende takster, udgifter afholdes af kunden, og hvis du skal angive den deklarerede mængde, bedes du kontakte os. 6. Hvis du bestiller mere end et produkt, kan vi levere det i partier.Vi vil give dig besked før afsendelse.Vær opmærksom på at rækkefølgen oplysninger, efter varerne er afsendt, kan du spore logistik oplysninger, hvis der er nogen tracking oplysninger, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt.Produktet vil normalt ankommer til den angivne tid.Som følge af særlige omstændigheder ikke nå frem i tide, bedes du kontakte os i god tid til at forlænge beskyttelsesperioden.Nogle ordrer, hvis du ikke kan finde den logistik oplysninger, skal du ikke bekymre dig, bedes du venligst kontakte os i god tid.Bedste Ønsker

Opladning USB-hurtig opladningAdvarsel Bemærk under fem år gamle børn skal ledsages af en voksenHåndtag Farve Sølv sortAldersgruppe VoksneFunktioner BlottereMateriale MetalKøn UnisexElement Type LyssværdMærke pqbdStørrelse Handle 27cm, blade 74cm,total leng100cmOprindelse KN(Oprindelse)

Tags: batteri lys rgb, cosplay spartanske, thomas shelby sløj blinder, neo pixel, inquisitor, stick krig legacy, lego lyssværd blade, mørke sabel, laser pointer magt, lyssværd metal bekæmpelse.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse