Kunst 3D Silikone Mor og Barn Vinger Gips Forme Sæbe, Chokolade, Stearinlys, Slik Mors Dag Skimmel Kage Ler Dekoration Forme

Status: På lager

SKU: w674

kr68.94 kr66.86

Velkommen til vores butik for den første.Venligst rådgive: Før du køber produkter, bedes du kontrollere størrelsen omhyggeligt , kan Det ikke som larage som dit billede ,tak.

Produkt navn: Silikone lys skimmel Mærke: PRZY Materiale:

silikone Farve: Random Færdig Størrelse:

6.5*4*6cm / 70 g sæbe Pakning: OPP paperback Skimmel vægt:

260g

Der er en lille afvigelse i den manuelle måling oprindelsessted:

Beijing,Kina

Vi sælger kun høj kvalitet silikone forme, det k an være brugt flere gange, uden deformation.

* 100% Helt Nye og høj kvalitet

* Lavet af høj kvalitet, mad, kvalitet råvarer

* Mikrobølgeovn og fryser sikker

* Genanvendelig, ikke-stick er Nem at bruge og rengøre

* Egnet til kage skimmel / chokolade skimmel / slik skimmel / sæbe mug / skimmel chokolade

*Temperatur: -40F til +446F(-40c til +230c)

*Der er ikke en masse af olier og ejendommelig lugt af mug

*Det er ikke let at deformation og lang levetid

PRZY Formen er en førende virksomhed, der er specialiseret i at yde omfattende silikone forme løsninger.Vi er en af de få virksomheder, der integrerer sin state-of-state R&D, produktion og markedsføring.Dannet i 2012, er det blevet én af de største silicone mould producenter i Kina.Vi stræber hele tiden efter at hjælpe vores partnere i over 50 lande til at nå deres kreative og forretningsmæssige mål, der leverer omfattende løsninger til sæbe forme, stearinlys forme, chokolade og forme til bagning gøre.

Vi holder flere patenter og registrerede varemærker PRZY.Vores kunstneriske afdeling og produktion line teknikere har mere end ti års erfaring i at tilbyde produkter af høj kvalitet til kunder fra forskellige brancher, også ekspertise i lokalisering og rapid prototyping.Vi giver custom-mould service i henhold til kundens ideer eller koncepter.

Vores corporate lægges i en bæredygtig udvikling af vores planet.Vores vision er at levere projekter, som efter deres natur at definere, hvad det betyder at være bæredygtig i form af økonomiske, sociale og miljømæssige resultater.Og vi anerkender, at forbedre effektiviteten anvendelse af ressourcer og mindske miljøpåvirkninger er vigtige aspekter af at blive mere bæredygtig.Vi implementerer principperne for kreative, engagement, harmoni ind i systemet af the product life-cycle management, din tilfredshed og lykke er vores motivation til at levere den perfekte service.

Hvis du har nogen spørgsmål,er du velkommen til at kontakte os.

Bemærk venligst, Forsendelse Vilkår service.

Shiping

1. Vi vil afsende varerne inden for 3 dage efter modtagelse af din betaling.Men hvis din ordre er mere end 20pcs for hver vare, bedes du kontakte os for at bekræfte skibet dato.

2. Gratis forsendelse til de fleste lande som Singapore Indlæg.Normalt, vil det tage 10-30 dage.For nogle særlige lande, vil det tage mere.Du bedes være tålmodig.

3. Vi er ikke ansvarlige for nogen af dine afgifter og skatter.

4. Hvis din samlede ordre beløb er mere end US$200, vil vi sende varerne af EMS eller DHL, hvilket er mere, hurtigere og sikrere, kun at tage 3-12days.Men kontakt os venligst for at bekræfte, hvis dit land ikke kan leveres til.

Returret:

1. Sørg for at læse hele beskrivelsen, og er enige om at transaktionen før købet

2. Venligst tjek din ADRESSE nøje, når behandlingen for.

3. Alle vores varer er kontrolleret og pakket i god stand, før afsendelse.Vi håber at sørge for, at hver kunde vil have en god shopping experiecne i vores butik.

4. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du bytte varen.Men kontakt os venligst for at bekræfte.Produktet skal være i god stand og godt pakket.Køberen vil være ansvarlig for alle yderligere shipping gebyrer.

5. Din feedback er meget vigtigt, at du efterlade en god feedback, hvis du er tilfreds med vores varer og service.

6. Du bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ feedback eller indsende eventuelle tvister på stedet.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.

Kundeservice og feedback:

Hvis der er et problem med din ordre, bedes du kontakte os først via e-mail eller TradeManager.Vi vil arbejde med dig for at løse problemet.

Vi bestræber os på at 5-stjerner i Feedback.Hvis du har nogen spørgsmål eller problemer, bedes du kontakte os og lad os vide hvad vi kan gøre for at gøre din oplevelse bedre.Kundetilfredshed er vores første prioritet.Vi vil lade positiv feedback til kunder, der gennemfører en transaktion med os.Kontakt os, hvis du ikke er 5 stjerner er tilfreds med vores service. 6.5*4*6cm

Materiale SilikoneForm Den Menneskelige KropMærke PRZYSjofelt Billede NoBrug DekorationCertificering SGSFunktion Øko-VenligtBruger Sæbe GøreKage Værktøjer Type SkimmelsvampeSeksuelt Suggestive NoType Kage Værktøjerskimmel Lys SkimmelOprindelse KN(Oprindelse)oprindelsessted Beijing, Kina (Hovedlandet)Model-Nummer PRZY

Tags: ler model, til gips skimmel, formen stearinlys form, candl skimmel, små sæbe gøre, formen silicium tartlet, skimmel sæbe, lys skimmel silicinoa, egyptiske ler forme, silikone lys skimmel etsy.

Xrundel2006 2021-02-01

The quality is excellent! Thank you seller!

Rachelfan0720 2020-12-15

Cool shape, very beautiful candle turned out

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse