Gratis Forsendelse 2018 Sommeren Hot Salg Boheme-Stil, Off Skulder Flæser Kvinde Lang Chiffon Kjole Pink

Status: På lager

SKU: w541

kr157.48 kr118.10

Vores mål er 100% positiv feedback og 100% kundetilfredshed.Vi sætter pris på din forretning, og vi vil gøre det samme for dig.TILFREDSHEDSGARANTI!

Hvis du har nogen spørgsmål, bekymringer, velkommen til at kontakte os.Vi vil svare inden for 24-48 timer, i de fleste tilfælde før.Vi arbejder 6 dage om ugen.Hvis du ikke har hørt fra os i den tildelte tid.

Hvis brug www.thailandbolig.dk ' s "Stille sælger et spørgsmål," link " eller "Mine Beskeder", kan du ikke skjule din e-mail-adresse, når du sender beskeder.Hvis vi ikke har din e-mail-adresse, så er det svært at reagere.

Betingelser for Service

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 3 dage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage fra din modtagelse af varen til modtagelsen af de elementer, uanset årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Dimensionering eller Passe Spørgsmål:

Som alle vores tøj er kunden, der er skræddersyet, nogle kan variere fra omkring ±3 cm i den angivne målinger.

Farve Mismatch:

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Ærme Længde(cm) ÆrmeløsModel-Nummer AI18042603Talje NaturligeSilhuet A-LINJEKjoler Længde Ankel-LængdeSæson SommerDekoration Cascading FlæsekanterÆrme Stil AlmindeligMateriale ChiffonHalsudskæring StropløsStil BohemeMønster Type SolidKøn KVINDERMærke Perfekt Fremmed

Tags: chiffon kjole sommer, dusty pink kjoler, salg, Pink, boho lang, klud pink, 3d hjorte puslespil, femme koreansk dress sommer, boho, kjole med lang pink.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse