MegaRAID SAS 84016E LSI00137 RAID5.6.0.1 SFF8087 256 MB cache, 16 Port MiniSAS 3Gb PCI-E X8-Controller-Kort

Status: På lager

SKU: w529

kr537.36 kr510.49

Kvalitetssikring:

1, at projektet vil blive testet før skib, vil det være i god stand, hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

2, garanterer den 30 dagen, 7 dage returnere den ikke-arbejdende elementer, i tillæg til den i stykker, den varer ned.Fragt er forkert version køber betaler vende tilbage forsendelsesomkostninger.

3, skal du bekræfte, før du bestiller varen er kompatibel med den model.No return for uforenelig problem.

4, varer, der ikke er købere betaler for tilbagesendelsen.Før køb bedes du professionel rådgivning, vi ville være de største oprigtighed til service.

5, hvis det er signeret, eller slet ingen garanti.

Feedback:

1, når du modtager dit projekt, kan du feedback til os, den vil fortælle os, at du har modtaget dine varer.

2, bedes du give os positiv feedback, når du har modtaget din ordre, vil vi snart give dig en positiv feedback.

3, din tilfredshed er det vigtigste for os.Hvis du har spørgsmål eller problemer om din transaktion, kan du kontakte os, før de forlader enhver form for feedback.Rimelig, give os en chance for at rette inden for en rimelig frist

tid, uanset om din bekymring.Negativ feedback kan ikke løse noget som helst.

4, vi er engagerede i vores kunder, at levere den bedste kundeservice, at opbygge stærke relationer med vores kunder, så skal du købe tillid.

Mange tak!\

Bruger UniversalOprindelse DE(Oprindelse)Certificering INGENPakke JaKanal 1Trådløs Kommunikation - Wire KontrolModel-Nummer 84016EFrekvens Andre

Tags: miniso japan kosmetiske, wifi x8 pci, bluetooth remot, geforce 9800gt, lsi raid, lsi megaraid, pc board arelis, controller sas 24-port, Bt1, atheros ar5b225.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse