Gallium metal 99.99% rent lavt smeltepunkt metal Ga Videnskab projektet lab leverandør

Status: På lager

SKU: w327

kr73.28

Produkt Beskrivelse

99.99% Rent Gallium Metal, der Anvendes bredt i halvlederindustrien, er dette metal er sjovt at eksperimentere med og er ikke giftigt i modsætning til Kviksølv.En blød, sølvfarvet metallic fattige metal, grundstoffet gallium er et skørt fast ved lave temperaturer.Som det flydende lidt over stuetemperatur, vil det smelte i hånden.Varm op i Varmt vand.Rene Gallium lavt smeltepunkt metal tryllekunstner forsyninger.

Fysiske og kemiske indeks: Navn:Gallium Renhedsgrad: >=99.99% Symbol: Ga CAS-nummer: 7440-55-3 Massefylde: 5.904 g/cm3 Atomnummer: 31 atomvægt: 69,723 Smeltepunkt: 29,78℃ (85.58°F)

Pakken indeholder:

10g/ 20g 50g/100g Germanium Metal

Vis Produkt Detaljer

Det er op til 1 gram af titanium spåner forseglet i en 10mm diameter ampul.

Primære Produkter

Periodiske Tabel (Alle elementer med blå farve kan være leveret af os)

Om Forsendelse

Vi leverer gratis forsendelse for de fleste af de produkter,.Nogle af dem er med økonomi forsendelse og nogle af dem er med hurtig fragt.

For økonomi forsendelse, der er mange muligheder, herunder China Post, der er Registreret luftpost,www.thailandbolig.dk Standard Shipping, ePacket, Korea Indlæg, POS Malaysia, Særlig Linje Yanwen, osv.De fleste af de pakker, som kan leveres inden for 10-35 dage, men for nogle lande, økonomi forsendelse kan tage op til 60 dage (Brasilien kan tage 90 dage).Tøv ikke med at kontakte os hvis vi kan være til nogen hjælp.

For hurtig forsendelse, FedEx IE&IP, DHL, EMS, SF Express er også tilgængelige.Hurtig forsendelse tager normalt 4-12 dage for levering.

Hvis rederiet ikke sender de iterms til dit land .

Kontakt os via e-mail eller Ali TradeManager.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig !

Efter Salg og Feekbacks

Efter Salg og Feedbacks Dig tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og service.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester,er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.Din opmuntring og support er vores løbende fremdrift.

Mange tak!

Bedste Ønsker!

Form BlokMed Huller NoModel-Nummer GaKomposit Sjældne Jordarters MagnetType BLØDAnvendelse Industrielle Magnet

Tags: flydende metal gallium, luft pistol metal, neodym-magnet, sølv gallium, gallium metal, en vis videnskabelig railgun, sjældne metal, beryllium kobber, natriumhydroxid metal, Gallium.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse