Star Mini-Toy republikkens Kampskib Sæt StarW Kompatibel 75021 Hammerhaj Diy Børn byggesten DIY Mursten Legetøj

Status: På lager

SKU: w177174

kr73.64 kr58.93

Produkt Navn :MOC-17281 Hammerhaj Corvette-

Kategori:MOC Verden

Stykker: 102

MOC ID: # 17281

Dette Kit Indeholder:(C3981 )

102 PC ' er af god kvalitet mursten

PDF-bygning instruktion

Størrelse: L : 12 cm H : 7 cm H : 9 cm

BEMÆRK !

Der er ingen mærkater på emballagen, og det har været trykt i elektronisk form. (Bortset fra motor og generator. 02 ikke har en motor, kan du købe de motoriske dig selv!)

Den trykte dele er blevet udskiftet med en normal dele og ikke indeholder tredjeparts tilbehør.Den manuelle og puds er kun til reference, og de faktiske dele emballage, der er gældende.

Dette produkt er en MOC produkt, og ikke kommer med en papir manual.Efter indsendelse af ordren, kan du indtaste din e-mail adresse og vi vil sende e-manual til din e-mail-adresse.

Alle dele er kvalitets tjekket inden afsendelse, så hvis du finder nogle dele mangler eller er beskadigede, skal du ikke bekymre dig.Kontakt os venligst og vi vil sende dem til dig med det samme gratis.

Om sending 1.Worldwide Shipping 2.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.KØBERE VIL VÆRE ANSVARLIG FOR SHIPPING-PROBLEMER SOM FØLGE AF FEJL I ZIP-KODE, ADRESSE, ETC. 4.SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 5.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!Leveringstid Returen og tilbagebetaling 1.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3.Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.thailandbolig.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4.Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Om Feedback, Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!FORSENDELSE OMKOSTNINGER INKLUDERER IKKE EVENTUELLE IMPORTAFGIFTER, SKATTER OG AFGIFTER,OG KØBER ER ANSVARLIG FOR TOLD.Defekte produkter skal fortælle os inden for 3 dage vedhæftet billede af den defekte del.Bedes du returnere den med dine egne omkostninger inden 1 uge fra det tidspunkt, varen er modtaget.Vi vil arrangere at udveksle et nyt for dig på en gang. (du skal omfatte alle de originale elementer i ubeskadiget stand i sådan tilstand,tak for det), HVIS DU har BRUG for RESTITUTION, KUN elementets NOTERING PRIS REFUNDERES.KØBER ER ANSVARLIG FOR SHIPPING OMKOSTNINGER SENDE PRODUKTER TILBAGE.Kontakt os venligst før du forlader en Neutral eller Negativ feedback.Som en seriøs og ansvarlig sælgeren, vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem.Din kommentar er meget vigtigt i vores forretningsmæssige succes.Hvis du er tilfreds med dit køb og vores service,bedes du tage et minut til at efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating (DSR) på 5,Tak!Bemærk:Bedømmelse under 5 kan føre os i en dårlig stående situation.

Aldersgruppe > 3 årBlok Størrelse Små byggesten(Kompatibel med Lego)Model-Nummer MOC-17281 Hammerhaj CorvetteMateriale PlastType BLOKKEPlastik Blok Form Selvlåsende StenKøn UnisexPlast Type ABSOprindelse KN(Oprindelse)Stregkode NoAdvarsel Ingen klistermærker, kun elektroniske manualer

Tags: blok bygge, blok star war, time lego sæt, led-corvette c6, indretning stjerne, lego xingbao, bygge moc skib, buildmoc lego, moc mursten militære, cle usb-32 gb.

Yhristin Ctata0687b 2021-02-06

It's a mini model, no missing parts, build instructions are clear.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse