20Pcs Pigtråd 3-Vejs TEE T-formede Stik 1/4 Tommer Slange Græsplæne Vanding Vanding Stik 4/7 Mm slangestuds

Status: På lager

SKU: w169

kr27.60 kr25.40

Dette Pigtråd T-formede Stik er almindeligt anvendt i gartneri kunstvanding, balkon havearbejde,

havevanding og andre steder.

Produkter, der anvender den nye høj kvalitet plast, stabil kvalitet, lang levetid.

Det er bredt accepteret af brugerne.

Emballage: 20 Stk

Vi lover at give dig bedre produkter, hvis du ikke er tilfreds med vores produkter og service, så skriv til os i gang, giver vi dig den bedste løsning!

Forsendelse

Betaling

Vi accepterer Alipay, T/T, Western Union og Visa betaling.Undtagen Alipay, omdanne opgave er at kundens side.Du betaler ordren inden for 3 dage, og vi vil arrangere forsendelse 1-2 dage.Efter Service

Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.thailandbolig.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Hvis du har problemer, er du velkommen til at kontakte os for det første, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Have Vand-Stik Type Slange SplittereType Haven Vand-StikOprindelse KN(Oprindelse)Model-Nummer 20191106-StikMateriale GummiSTANDARD ANSI

Tags: 2 outlet hane, dyse spiral, udledningen sprinkler, haven dyse sprøjte, spray vand, Haven sprøjte, have sprinkler, micro sprinkler, 23mm slange, sprinkler.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse