Instant Bor Handy Slien til at Slibe Og polere Bor Bærbare --M25

Status: På lager

SKU: w1143

kr59.41 kr46.35

Instant Bor Handy Slibesten til at Slibe Og polere Bor Bærbare --M25 Item Specification:

Funktioner:

1. Vi tilbyder dig et produkt, der vil skærpe din gamle og sløve bor.Vi introducerer vores Drill Bits Handy Slibesten.

2. Vores drill bits handy slibesten er en innovativ slibesten, der er specielt designet til at skærpe og polere dine gamle bor.

3. Det er lavet af høj-kvalitets abs-plast og korund slibeskive, der effektivt kan male strygejern boret.

4. Det er holdbart og ikke nemt skader.Det er, bærbare, der gør det nemt og bekvemt for dig at medbringe det overalt.

5. De bor blyantspidser er hovedsagelig anvendes til slibning af jern-type bor og andre high-sele spiralbor er ikke egnet til brug af dette produkt.Det er sikkert og nemt at bruge, ingen behov for professionel hjælp.dette værktøj, der forhindrer dig i at bruge penge og tid på at udskifte dit slidte bor.

Bemærk:

1. Faktiske farve kan være lidt forskellige fra det billede, der på grund af forskellige overvåge og lys effekt.Bemærk, at 1-3cm afvigelse på grund af manuel måling.

Specifikation:

Materiale: Korund +ABS

Størrelse: 170x85mm

Farve: Blå / Orange

Spændeområde: 2-12.5 mm

Omfatter:

1 x Bor Slibesten(Drill Bits er ikke inkluderet)

1 x skruenøgle

1 x Fjederring

Pakken Indeholder:

1 x Bor Slibesten(Drill Bits er ikke inkluderet)

1 x skruenøgle

1 x Fjederring

1,Om Levering: Når du bestiller varen, vil vi sende dit køb inden for 3-4 dage.Hvis du har specielle krav,kan du efterlade os en besked eller kontakte os direkte. 2,Om Tilbagebetaling: Hvis de varer, der er beskadiget i transit, kan du returnere det inden for 7 dage.Når du søger refusion,skal køber indhente bekræftelse fra sælgeren. 3,Om Engros-og Dropshipping: For engros, vil vi tilbyde rabat eller gratis express shipping, som kun tager 3-8 dage til at ankomme.Drop shipping, vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os, hvis du gerne vil. 4,Hvordan Kan jeg spore min pakke?: Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: www.17track.net/en (Kopieret til browseren for at åbne) 5,Hvad kan jeg gøre, når køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud?: Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den.Så dine penge ikke gå til min konto.

Oprindelse KN(Oprindelse)Model-Nummer borType AndreDIY-Forsyninger Metalbearbejdning

Tags: mill machine tabel, 12 mm sds plus, diamond kommode, snegl bor haven, bore anlæg, for grinder stå, bor makita akku, boremaskinen skruestik, bor mini, spmg11.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse