Hydro Generator Miniature DC Vandkraft Mikro-vandkraft Peb Vand Pipeline Generator 9.8~18.5 VDC

Status: På lager

SKU: w1072

kr91.41 kr57.58

hydro generator Miniature DC Vandkraft Mikro-vandkraft Peb Vand Pipeline Generator generator, sol-generator

Funktioner:

Unikke vand-og el-separation-teknologi, dobbelt magnetisk kobling kobling, lille størrelse, store effekt.

Videnskabelige og udsøgt struktur arrangement, indløbs-og udløbsledningerne kan vælges i henhold til de krav, med et ord eller en L-formet højre Vinkel forsamling.

Effektiv og langtidsholdbar vandløb design, ultra-low flow tab, ultra-lavt vandtryk (0.05 mpa) start.Når belastningen er en kortslutning, kan det starte uden problemer.

Efter diode isolation, kan det være, der leveres direkte til det genopladelige batteri nedenfor 3000MAH eller til farad kondensator nedenfor 5F til opladning og strømforsyning.Det er den bedste partner af intelligent armatur og induktion hane.

Udbredt, velegnet til alle former for intelligente vandhaner, induktion vandhaner, lys og lyd-systemer i brusebad værelser, gasvandvarmere, sol automatisk vandforsyning controllere og andre elektriske produkter, som har brug for at blive støttet af vandkraft.

Specifikation:

Betingelse: 100% helt nye

Vægt: 130g/4,6 oz

Drift vandtryk: 0.05-0.5 mpa

Maksimale tilladte vandtryk: 0.55 kg

Maksimalt tryk: 1,6 Mpa

Flow tab: 3.6% (0.25 MP)

Anvendelsestemperatur: 5 ℃ ~ 85 ℃

Output spænding: 9.8~18.5 VDC/ ingen belastning, 8.8~15VDC/ 0.1 K belastning

Udgangsstrøm: 128~260 MA/ 0.1 K belastning.

Dimension: Dia.85.4 * 42.5 * 81.4 mm

Test udgang: open

Udgangseffekt: 3.5 W

Indløb og udløb rør Vinkel: 90°, 180°, 270°

Installation: installation i henhold til retningen af pilen (1/2inch vandrør)

Ydre diameter: 20 mm/0,8 tommer

Indre diameter: 13mm/0,5 tommer

Pakke Liste:

1 x Micro Generator

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.thailandbolig.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Oprindelse KN(Oprindelse)Certificering INGENFunktion 1 el-generatorIndslag 2 Micro Hydro GeneratorType AndreFunktion 5 DIY Vand, Strøm, EnergiFunktion gerador de energiaModel-Nummer Mikro-vandkraft GeneratorFunktion 4 hydro generatorMærke VBESTLIFE

Tags: rør sol, hydro, bærbare vandkraft, gener, vand turbin generator, vandkraft, vandkraft, solar bærbare elektriske generator, generator svinghjul, elektrisk generator brint.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse