Oxford Glock pistol Hylster Pose Tilfældet For Golck 17 19 Beretta M9 m92f Sig Hk Usp Hylster Universal Bælte Clip til Venstre, højre Adjustble

Status: På lager

SKU: w1030

kr37.86 kr30.29

Feature: -Skjulte universelle hylster-Adjustble passer til venstre hånd, højre hånd fri shift -Udsøgt håndværk let og holdbart let bære -Har et sikkerhedsspænde en adjustble hylstre en metal bælte-clip -Ideel til militær, politi, jægere

Pakkens Indhold: 1 x Pistol Pistol Hylster

1. Levering af varer uden for 5 arbejdsdage.Tracking oplysninger om parcellen måske har brug for 5-10 dage, vist på hjemmesiden.Vær mere tålmodighed.Købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer , afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i købers land.

2. Leveringstid:(Den gennemsnitlige ankomsttidspunkt til din reference)

* Hvis du har brug for hurtig forsendelse,bedes du kontakte os!

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det er

anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og dit ordrenummer.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter andaccessories i prisen, EFTER at BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.thailandbolig.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Feedback:

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmode om at du kontakter os

umiddelbart FØR, du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Kommunikation:

1. Vi garanterer 100% kundetilfredshed.Hvis din vare ikke er som beskrevet, eller defekt, når du modtager det,skal du bare lad os det vide.

2. Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål, kommentarer eller forslag, som du kan have, vil vi være glade for at hjælpe dig.

3. På grund af tidsforskellen,kan vi måske 't svare dig med det samme,men vil vi kom tilbage til dig med 24 timer,udelukker weekender og på helligdage.

Mærke CLUSGOVægt 90gStil talje bælte hoslterFarver blackMateriale Oxford silke kludTilbud Venstre og Højre HåndStørrelse for all handgunBrug Pistol bærePasser Til Venstre HåndModel-Nummer HW-101

Tags: usp 12, beretta 92fs pad, glock 34 holster, beretta m9, emerson hylster, hylster, 19 glock, pistol m92f, sig p365 lys, bælte, pistol.

Phil T Thomplon 2020-09-14

Average quality, but the price is also low

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse